Tek.no

Nyhet

Her er miniversjonen av Desire HD

24 Nov 2010 06:00

HTC Gratia kunne like gjerne ha vært døpt Desire Mini, på samme måte som HTC gjorde en miniutgave av sin Windows-mobil, HTC HD 2 og kalte den HD Mini.

Inni er vi like

For det er mange likhetstrekk mellom HD mini og Gratia. Begge er enklere og mindre versjoner av sine storebrødre med 4,3 tommer skjerm. De to likner hverandre i design, og begge er knall gule - inni.

Hvor opptatt du måtte være av farge på innmaten vet ikke vi, men de to telefonene er så like at vi mistenker HTC for å ha spart noen kroner ved gjenbruk av deler fra overskuddslageret etter produksjonen av HD Mini. Til og med de synlige skruene i bakdekselet er identiske med de vi ellers bare finner på HD Mini.

Optisk styrepunkt

Telefonene er kliss like i fasongen, og har nøyaktig de samme spesifikasjonene på maskinvaren. Det eneste vi kan se at skiller, er operativsystemet, og en litt annen plassering av navigasjonstastene. I tillegg har Gratia det samme optiske styrepunktet som HTC Desire og HTC Wildfire.
Kort fortalt er HTC Gratia en mobiltelefon med Android 2.2 og HTC Sense. Den har en 3,2 tommer stor kapasitiv touchskjerm med multitouch og oppløsning på 320 x 480 punkter. Kameraet har autofokus og tar bilder med en oppløsning på 5 megapiksler. Telefonen er 5,7 cm bred, 10,4 cm høy, og 1,17 cm tykk.

Ikke HTCsense.com

HTC Gratia støttes foreløpig ikke av tjenesten HTC Sense på nett. Dette er en tjeneste som kommuniserer med mobilen via Internett, slik at du blant annet kan spore den, lese meldinger, se tapte anrop og viderekoble samtaler selv om telefonen er på avveie. På registreringssidene for tjenesten finner vi kun HTC Desire Z og Desire HD.
Et prissøk viser oss at Gratia ved salgsstart ligger på litt over 3000 kroner i nettbutikkene.
Her kan du sjekke tilbudene på HTC Gratia akkurat nå i vårt prissøk.

Les også
SMS-trøbbel for HTCs toppmodeller
Les også
Spar tusenlapper på årets mobiler
Les også
Uventet salgsuksess
Les også
Disse mobilene kommer i november
annonse

Les også