Tek.no

Nyhet

Apple slenger flere ting opp i skyen

Oppdaterer iCloud i vente på iOS 6.

Apple
Niklas Plikk
14 Sept 2012 10:26

Mens Apple-brukere venter på at iOS 6-oppdateringen endelig skal komme til telefonene og nettbrettene deres, oppdaterer Apple nettleser-versjonen av iCloud.

Den største nyheten er at både «Gjøremål» og «Notater» har fått en egen applikasjon på iCloud-menyen, slik at du kan få tilgang til listene og notatene dine direkte fra nettleseren.

Lærer av iOS

Begge de nye applikasjonene ser veldig like ut som iPad-versjonene, og bør være ganske forståelige for de som har vært borte i de opprinnelige appene før. Det er forøvrig verdt å merke seg at synkroniseringen av applikasjonene fungerer akkurat som tidligere. Forskjellen nå er at du kan få tilgang til informasjonen fra hvilken som helst nettleser, uansett hvor du er, og ikke bare fra en av enhetene dine.

«Find my iPhone»-applikasjonen har også fått en liten oppdatering, i form av en egen "lost mode». Denne er naturlig nok i tilfelle du har mistet en av i-dingsene dine, slik at du kan sende kontaktinformasjonen din direkte til skjermen, eller låse den helt.

De har i tillegg lagt inn noen småendringer i e-post-applikasjonen. Blant annet har de lagt inn en egen VIP-filtrering av innkommende e-poster – Akkurat som på iOS 6.

Les også:

(Kilde: 9tomac)

Les også
Apples maktelite får to nye medlemmer
Les også
Slik kan du beskytte deg mot iCloud-hacking
Les også
Hackere kan ta over alle Apple-produktene dine
annonse

Les også