Til hovedinnhold

Apple Watch kan komme i mars

Bjørnson valgte seg april, men Apple vil visstnok være litt tidligere ute.

Smartklokker er virkelig i vinden om dagen, og vi forstår godt hvorfor – å ha en smart dings rett på armen er jo mer praktisk enn å måtte grave etter mobilen i lomma. Men selv om vi i forrige måned kunne stille de fem viktigste klokkene opp mot hverandre, var det nok en litt hul seier for testvinneren.

For Apple Watch glimret naturlig nok med sitt fravær, ettersom den ennå ikke er sluppet på markedet.

Men nå begynner det å nærme seg lansering. Apple sikter tydeligvis mot å få ut sin smartklokke i mars måned skal vi tro 9 to 5 Mac, som også minner oss om at selskapet tidligere har sagt at den etterlengtede smarttingen vil slippes «tidlig i 2015».

Butikkansatte til kursing i februar

Smartklokke til begjær. Foto: Finn Jarle Kvalheim, Amobil.no

Flere av nettsidens kilder kan nå røpe at Apple planlegger å sende enkelte ansatte fra flere Apple Store-butikker i USA til «Apple Watch-trening» mellom 9. og 16. februar. Etter en ukes nærkontakt med selskapets smartklokke skal da kursdeltagerne kunne nok til å i sin tur lære opp de andre som jobber i butikken.

Etter at Apple Watch ble annonsert i september i fjor, skal visstnok selskapet ha pusset på smartklokkas operativsystem Watch OS, og jobbet hardt med å gjøre den lademekanismen bedre.

Slik fungerer Apple Watch »

Men som 9 to 5 Mac også påpeker er det mye som kan skje fra nå og frem til mars, så du trenger ikke merke av i kalenderen for køståing riktig ennå. Dessuten er det kanskje for mye å håpe på at Apple Watch umiddelbart blir tilgjengelig globalt.

Få med deg vår sniktitt:
Kan Apples smartklokke vinne over armbåndsuret? >>>

(Kilde: 9 to 5 Mac)

annonse