Nyhet

Verdens beste mobiler kåret

3GSM-messen i Barcelona er mobilbransjens viktigste samlingspunkt, og GSM Awards er bransjens svar på Oscar-utdelingen.
Da Mobilen.no presenterte de nominerte til årets mobil-Oscar var modeller fra alle de fem største mobilprodusentene representert. Tirsdag kveld ble det klart hvem som trakk det lengste strået i de to kategoriene – beste 3G-telefon og beste GSM-telefon.

Sony Ericsson K800i

Da Mobilen.nos lesere stemte frem årets mobiltelefon på Mobilgalla 2006 var det ingen ringere enn Sony Ericsson K800i som gikk av med seieren.
Derfor var det ingen overraskelse at det var nettopp denne telefonen som gikk av med seieren som årets beste 3G-mobil.
Sony Ericsson K800i har et kamera som tar bilder i 3,2 megapikslers oppløsning og er selskapets første telefon som bærer Cybershot-navnet. Telefonen har i flere tester vist at den er blant de aller beste kameramobilene på markedet.
I tillegg har telefonen radio, mediespiller, Bluetooth, støtte for eksternt minnekort og svært god batterilevetid.
Les vår test av Sony Ericsson K800i her.

De øvrige nominerte i klassen til årets 3GSM-mobil Sony Ericsson W950i, Nokia N73, Nokia E61 og Samsung Z560.

Samsung D900
For to år siden stakk Samsung D500 av med prisen for beste ”vanlige” mobiltelefon. I fjor var oppfølgeren D600 blant favorittene til å stikke av med prisen, men den ble slått på mållinjen av Nokia 8800.
I år har Samsung marginene på sin side, og den slanke skyvemobilen D900 blir kåret til årets beste GSM-mobil.
Telefonen er bare 12.9 millimeter tykk, men har allikevel fått plass til et kamera som tar bilder i 3 megapikslers oppløsning, mediespiller, Bluetooth og støtte for eksternt minnekort for å nevne noe.
Les vår test av Samsung D900 her.
De øvrige nominerte i klassen til årets GSM-mobil var Sony Ericsson W810i, LG Chocolate (KG800), Nokia 5500 Sport og Motorola MOTOKRZR K1.

annonse