Tek.no

Nyhet

Monstermobiler i butikken

Marius Røstad
10 Okt 2007 09:48

Tidligere i høst lanserte Nokia sin nye musikk- og spillsatsning. Samtidig lanserte de telefonen som skulle utnytte dette til fulle, N81. Nå skal de to utgavene av mobilen være å finne i norske butikker, skriver Amobil.
Samtidig informerer Sony Ericsson om at en av deres mest avanserte Walkman-modeller, W910i, også er å finne i norske butikkhyller.

Les også:
- Nokias herlige skrytevideo
- Er dette iPhone-dødaren?
- Sony Ericsson med nytt flaggskip

Ny satsning fra Nokia
Nokia N81 er kanskje en av de mest spennende mobilene Nokia har lansert i det siste. Denne mobilen er spesialutviklet for selskapets nye storsatsninger. Både spill og musikk er nye satsningsområder for finnene, der det kommer nye nedlastingstjenester.
Videre har N81 fått et nytt menysystem som er strømlinjeformet for multimedieinnhold. Vi har sett og testet det nye systemet og du kan se en video av hvordan det fungerer her. Telefonen kommer i to versjoner, én med minnekortstøtte og et medfølgende kort på to gigabyte, og én versjon uten minnekortstøtte, men med åtte gigabyte innebygd minne.

Skyvemobil med musikk
Sony Ericsson W910i er relativt sammenlignbar med Nokia N81. Dette er selvsagt en underholdningsmobil der musikken står i fokus. Videre har skyvemobilen støtte for 3D-spill og filmvisning i widescreen-format.
I tillegg til å ha meget imponerende underholdningsfunksjonalitet er denne mobilen godt utstyrt i forhold til dataoverføring. Den har 3G-støtte, HSDPA, EDGE og Bluetooth 2.0. Vi kommer tilbake med en test av denne telefonen i løpet av kort tid.

annonse

Les også