Tek.no

Nyhet

Ice dekker nå hele Trondheim

Marius Røstad
7 Nov 2007 15:56

Ice, som tilbyr et mobilt bredbåndsalternativ til Telenor og NetComs løsning, fortsetter utbyggingen av nettet sitt. Nå har de hatt fokus på utbyggingen i Trøndelag og kan fra i dag av tilby mobilt bredbånd i hele Trondheim by.
- Vi er meget stolte av å kunne tilby store hastigheter og full dekning i Norges teknologihovedstad, sier administrerende direktør i Ice, Matthias Peter.

Les også:
- Lilleputt banker Telenor og Netcom
- Nå har Telenor sluppet Turbo-3G
- NetCom med Turbo-3G i hele landet

Fokus på Midt-Norge
I tillegg til å ha full dekning i Trondheim by har selskapet også dekning i Sør-Trøndelag, blant annet i Oppdal, Melhus, Frøya og Osen. Før jul skal også Tiller-området få god Ice-dekning, skriver selskapet i en pressemelding.
Ice skryter også av dekningen i Nord-Trøndelag, der de også planlegger forbedringer i Steinkjer, Levanger og Snåsa. Haltdalen, Hommelvik og Rørås vil få bedre dekning før jul, mens en utbygging av basestasjoner i Tydal vil gi dekning i kommunens største hytteområde.

Høy dekningsgrad
Selv om det allerede er dekning på Værnes Lufthavn, vil det snart være sammenhengende Ice-dekning mellom Trondheim sentrum og flyplassen.
– Fremover vil vi også jobbe videre med å bedre dekningen i vanskelige områder, som for eksempel langs fjorder, på øyer eller i viker, sier Peter.
Siden lanseringen i 2006 har selskapets bygd ut sitt mobile bredbåndsnett kontinuerlig. I dag har Ice en dekningsgrad på hele 75 prosent av Norges areal. Innen utgangen av 2007 skal denne andelen være på 85 prosent.

annonse

Les også