Til hovedinnhold

Velkommen til nye Teknofil.no

Som du kanskje har fått med deg har vi i dag, tirsdag, lansert nytt design på Teknofil.no. Det har kanskje ført til litt ustabile nettsider, men vi håper at totalresultatet skal være verdt det.
Brukervennlig forside
Det viktigste har vært å få laget en litt mer oversiktlig, brukervennlig og dynamisk forside. I den forbindelse har vi blant annet introdusert et nytt bildeformat, som er langt bredere enn vanlige. Dette har vi lånt inspirasjon til fra vår søsterpublikasjon Gamer.no.
Videre har vi lagt enda mer fokus på våre viktige tjenester, som prissøket, speedometeret, våre temasider og ikke minst forumet vårt. Flere av våre gode saker vil også bli vist frem på forsiden.
Vi mener de designendringene vi nå har gjennomført vil gi enda bedre oversikt over innholdet på sidene våre.


- Endringene vi har gjort skal gjøre siden mer spennende og lesbar. Vi har fokusert på dette, samtidig som siden også skal fremstå som ryddig, forklarer utviklingssjef i Teknofil.no, Amund Espelien.
Flere endringer
De nye endringene går også utover det som synes på forsiden. Alle undersider skal ha blitt oppgradert. I all hovedsak kan dette ses på den nye headeren på siden, som nå skal gi en litt bedre måte å navigere på.
Videre har test- og faktabokser blitt mer definert slik at det blir enklere å få med seg ekstrainformasjon som finnes i midtkolonnen.
Selve skrifttypen har også blitt endret for at det skal bli enklere å lese artiklene våre. Før forrige redesign benyttet vi Arial. Etter to år med Verdana har vi nå gått tilbake til klassikeren Arial. Det gir et mye lettere totaluttrykk.
Hva synes du?
Vi har allerede involvert alle våre forumdeltagere til å gi kommentarer på det nye designet, men vi vil fortsatt ha dine kommentarer. Hva synes du om sidene våre før og nå? Er det noe vi kan gjøre for at dette skal bli enda bedre?

Les også
Slik blir nye Teknofil
Mer om
annonse