Til hovedinnhold

Samsung med Ultra Touch

Samsung lanserer nå i forkant av Mobile World Congress-messen i Barcelona en helt ny flaggskipmodell. Ny skjermteknologi skal ifølge selskapet selv gi deg en enda bedre film- og multimediaopplevelse.
Ultra er Samsungs varemerke for design, og kommer i rødt eller blått, men mest oppsiktsvekkende er kombinasjonen av trykkfølsom skjerm og et utskyvbart tastatur. Med pekeskjermen kan du surfe i bredformat på nettet, og favorittfunksjonene gjøres tilgjengelig med personlige ikoner, såkalte widgets. Det fremskyvbare tastaturet gjør det enkelt for de som vil knaste inn SMS-er på gamlemåten.
Samsung legger vekt på film og multimedia i sin presentasjon av Ultra Touch. Telefonen har fått en 2,8 tommers Oled-skjerm, og displayet er videreutviklet fra Touchwiz-modellen.
Det mangler ikke på avanserte funksjoner heller – her er et åtte megapikslers kamera, innebygd GPS, radio, video, musikkspiller og turbo-3G.
Mobilen.no skal dekke Mobile World Congress-messen i Barcelona fra 15. februar, og kommer tilbake med vårt førsteinntrykk av telefonen når vi har fått prøvd den ut.
Prisen er foreløpig ikke kjent, men Ultra Touch skal komme på markedet her hjemme i mai.

Mer om
annonse