Til hovedinnhold

Stor interesse for dansk hotell-sex

Danske Paradise Hotel er kjent for å være hakket råere enn den norske versjonen. Her får seerne både sex for åpent kamera, sjalusidrama og heftige krangler. Det ser nordmenn ut til å like.

Populær hotell-sex
Viasat, som eier TV3, kan melde at danske Paradise Hotel er et ett av de mest populære programmene på kanalen. Det er faktisk såpass populært her i landet at vi gjerne betaler litt ekstra for å se programmet før det sendes på TV.
- Etter relanseringen av ViasatOnDemand i våres har vi styrket tjenesten med med en rekke programmer og produksjoner hentet fra kanalene våre. I sommer har vi blant annet testet ut forsalg av TV-episoder med stort hell. I forbindelse med Paradise Hotel Danmark, som er primetimeunderholdning på TV3 denne sommeren har vi på viasatondemand.no lagt ut episoder i forkant av episoden som sendes på TV3 samme kveld. Interessen har vært større enn vi på forhånd hadde trodd, forteller informasjonssjef hos Viasat, Øystein Hygen Christensen til Teknofil.

Episodene koster 9 kroner stykket om du ønsker å se de på nett før de sendes gratis på fjernsyn. Dette er kanskje ikke mye, men i det lange løp vil du risikere å betale en del for noe du ellers kunne sett gratis på TV samme kveld. Vel å merke om du da har betalt for et TV-abonnement. Etter at episoden er vist på TV kan den sees helt gratis uten betaling via on demand-tjenesten.

Vil forsøke med andre serier

Noen tall på hvor mange som benytter seg av dette tilbudet vil ikke Viasat gå ut med. Men ut fra interessen denne serien har fått på nett er det tydelig at mange databrukere i Norge er opptatt av å få med seg utviklingen i den danske versjonen. I Viasat sin oversikt over mest sette serier troner da også danske Paradise Hotel på toppen.

Foreløpig er det kun med Paradise Hotel Danmark at Viasat har valgt å legge ut episoder på forhånd som et prøveprosjekt, men ettersom dette har vist seg svært populært vil de nå også vurdere å gjøre dette med andre egenproduserte serier.

- Det er klart vi ser på muligheten for å gjøre lignende forsøk fremover, opplyser Hygen.

annonse