Tek.no

Nyhet

Denne YouTube-videoen ble sett over 22 millioner ganger på bare to dager

Se hva som gjorde den så vanvittig populær.

YouTube
Eigil Knudsen
8 Sept 2014 19:22

Den Google-eide videotjenesten YouTube har vokst seg skikkelig diger, og mengden stoff som nå lastes opp på nettstedet har rett og slett nådd eventyrlige nivåer.

I dette enorme havet av videoer dukker det opp videoer som av ulike og noen ganger uforståelige grunner går rett til himmels i popularitet. Det beste eksemplet på dette er nok musikkvideoen til låten «Gangnam Style», som etter hvert ble YouTubes aller mest sette video.

Ny YouTube-rakett på gang

Nå har den britiske avisen The Mirror fått med seg en ny video som har oppnådd bemerkelsesverdig mange visninger på svært kort tid. Videoen det dreier seg om heter «Mutant Giant Spider Dog» og er lastet opp av en fyr ved navn Sylwester Wardega.

Videoen er en skjult kamera-ablegøye hvor regissøren ganske enkelt kledde ut hunden sin med et relativt overbevisende edderkopp-kostyme. Deretter filmer han uskyldig forbipasserende som støter på edderkopp-hunden på ulike og uventede måter, gjern med panikk-aktige reaksjoner.

22 millioner visninger på to dager

YouTube-befolkningen ser ut til å være ganske samstemte om at videoen er uvanlig underholdende saker. Videoen ble sluppet på torsdag, og bare 48 timer senere hadde den fått hele 22 millioner visninger. I skrivende stund er tallet kommet opp i 26 millioner.

Hunden i videoen, som har fått navnet «Chica the DogSpider», har i tillegg fått en egen Facebook-side for å feire den enorme populariteten. Det er riktignok et godt stykke igjen til videoen tar igjen Gangnam Style, som nå har over 2 milliarder visninger, men den har i alle fall fått en god start.

Verdens mest populære YouTube-kanal drives av en svenske: Felix Kjellbergs kanal «PewDiePie» handler om spill »

Les også
Derfor hakker ikke Netflix og YouTube på trege linjer
Les også
Massiv vekst for «ukjent» YouTube-konkurrent
Les også
Krever nesten 50 millioner kroner for YouTube-musikk
Les også
Google soper inn penger
annonse

Les også