Tek.no

Nyhet

Google vil automatisk skrive ut dine beste bilder og sende dem til deg

Tester ny abonnementstjeneste.

Niklas Plikk
3 Feb 2020 14:45

Det finnes flere alternativer hvis du vil skrive ut bildene dine, både i form av lommeskrivere, blekkskrivere, fotobutikker eller onlinetjenester. Men kanskje er det for dyrt, tidkrevende eller vanskelig for at du faktisk skal gidde å gjøre det.

Google tester nå en tjeneste for å se om hele prosessen kan gjøres automatisk. Nettstedet 9to5Google melder nemlig at noen brukere har fått en ny funksjon i Google Photos, hvor man kan abonnere på en tjeneste som automatisk plukker ut de ti beste bildene dine hver måned.

Du kan fortelle Google om du vil at den skal fokusere på ansikter (også dyr), landskap eller «litt av hvert». På slutten av måneden plukker tjenesten ut ti av bildene du har tatt, skriver dem ut og sender til deg på 10x15 cm matt fotopapir.

Abonnementstjenesten koster åtte dollar i måneden, eller omtrent 75 kroner.

Det skal også være mulig å redigere bildene før den sender dem til utskriving, men du kan også la prosessen være helautomatisk.

Bare for amerikanere

Den nye tjenesten er foreløpig kun for inviterte og bare for dem som bor i USA. Skulle det bli en suksess kan det imidlertid hende det får en bredere lansering i USA, og potensielt andre land.

Hva tenker du om den nye tjenesten? Tar du mange nok gode bilder i måneden du vil ha et fysisk eksemplar av? Hør gjerne fra deg i kommentarfeltet nedenfor.

annonse

Les også