Tek.no

Nyhet

Spotify lanserer video-podkaster

Niklas Plikk
22 Juli 2020 16:30

Spotify har satset hardt på podkaster det siste året, og nå har de offisielt lansert støtte for videopodkaster. Med tanke på at de nylig hyret inn blant annet Joe Rogan til å lage eksklusive podkaster for dem, som tidligere har lagt dem ut i videoformat på YouTube, var kanskje ikke en enorm overraskelse.

Likevel er ikke Rogan blant de første podkastene som tilbyr videopodkast på lanseringsdagen. Blant podkastene som Spotify trekker finner man Book of Basketball 2.0, Fantasy Footballers, The Misfits Podcast, H3 Podcast, The Morning Toast, Higher Learning with Van Lathan & Rachel Lindsay og The Rooster Teeth Podcast, men altså ingen Joe Rogan Experience.

Tilgjengelig gratis

Vi finner heller ingen norske videopodkaster på listen, men videovariantene av podkastene skal være tilgjengelig globalt. Det er også tilgjengelig uansett om du har gratisversjonen av Spotify, eller om du abonnerer på Spotify Premium.

Spotify sier du ikke trenger å gjøre noe annerledes hvis du bare vil fortsette å lytte til podkaster som før. Videodelen er bare et tillegg, og kan sees på både desktop- og mobilvarianten. Ser du på videoen på mobilen og du bytter over til en annen app, vil lydsporet fortsette uavbrutt.

annonse

Les også