Tek.no

Nyhet

En haug med bilder av Xperia X3

Einar Eriksen
23 Sept 2009 10:41

Sony Ericssons nye Xperia X3 er ikke offisiell, men nå har det dukket opp en stor dose med bilder av telefonen. Vi gir deg de seneste oppdateringene på spesifikasjonene i samme slengen.

Nederst kan du se flere bilder

4 tommers skjerm

Telefonen skal ha en 800 x 400 pikslers berøringsskjerm på fire tommer, og på baksiden skal det være et kamera med 8 megapikslers oppløsning. Autofokus er på plass, men ifølge ryktene skal Xenon-blitsen som vi ofte finner i Sony Ericsson-telefoner ha blitt byttet ut med et LED-basert fotolys. Videoopptakk er selvsagt støttet, med en oppløsning på 640 x 480 piksler.

Xperia X3 skal ha en 3,5 millimeters minijack-utgang, slik at du kan plugge vanlige hodesett og øreplugger rett i telefonen, og støtter lydformatene MP3, AAC og eAAC+. 

Mye teknologi

Av internettilkobling finner du HSDPA med hele 10 Mbps makshastighet, selv om det bare er støtte for 7,2 Mbps i norske mobilnett. HSUPA er også på plass, med opplastingshastighet på 2 Mbps maksimalt. Wi-Fi sørger for at du også kan koble deg til trådløse nettverk. 

Ellers er også Bluetooth 2.1 på plass for overføring av filer, og A-GPS sørger for at du kan navigere med telefonen, og teknologien tar mobilnettet i bruk for rask posisjonsfiks.

For proffbrukere har Sony Ericsson også fått inn Exchange-støtte, for synkronisering av kontaktliste, kalender og e-post.

(Kilder: Phandroid)

Les også
Xperia X10 er lansert
Les også
Er dette HTC Dragon?
Les også
Xperia X3 kan komme i januar
Les også
HTC Touch HD kan få Android
Les også
Se video av Sony Ericssons Xperia X2
annonse

Les også