Til hovedinnhold

Får Optimus One Gingerbread allikevel?

LG uttalte tidligere i uken at salgssuksessen deres P500 Optimus One ikke ville få den nye versjonen av Android-operativsystemet 2.3, døpt Gingerbread. Dette var i hovedsak fordi LG mente denne versjonen krevde minst en prosessor på 1 GHz.

Google på sin side reagerte raskt, og uttalte at det alle telefoner som kjører versjon 2.2 uten problemer i dag vil kunne bli oppgradert til versjon 2.3.

Nå har LG kommet med en ny uttalelse hvor de beklager utsagnet og mener det har oppstått en misforståelse. Dette var fordi Google ennå ikke har slippet ut Compatibility Definition Document(CDD) for versjon 2.3. Dette vil inneholde informasjon om alle krav som stilles til telefoner som skal kjøre på Gingerbread-utgaven av Android-systemet.

LG sier videre at når CDD og kildekoden er offentliggjort, vil det bli gjort en ny evaluering om det vil bli mulig å oppgradere Optimus-telefonene.

Det er jo da ikke noen selvfølge at disse telefonene vil få Android 2.3, men håpet lever i hvert fall ennå for Optimus-brukere verden over.

Les også: Test: LG P500 Optimus One
Les også: Optimus One i millionklubben
Les også: HTC Legend får Android 2.2 i dag

Kilde: (lg via engadget)

annonse