Tek.no

Nyhet

Network Norway kjøper One Call

Øistein Eriksen i One Call gleder seg over flyttingen til Network Norway. (Foto: One Call)
Silje Gomnæs
20 Des 2007 13:42

Idag ble det klart at Network Norway kjøper operatøren One Call. Ifølge One Call-sjef Øistein Eriksen, er kjøpet den beste julegaven One Call kan gi sine nesten 100 000 kunder.

Forbindelsene mellom One Call og Network Norway er langt ifra ferske. Allerede i juli i år bestemte One Call seg for å flytte kundene sine fra Netcoms til Network Norways nett. Årsaken var muligheten for bedre innkjøpspriser og tilleggstjenester.

- Kjempegøy

- Vi har senket ringeprisene til et historisk bunnivå i 2007 og med Network Norway med eget nett som vår nye eier, sikrer vi lave priser også for 2008 og fremtiden. Dette kommer til å bli kjempegøy, skriver Eriksen i en pressemelding fra One Call.

På grunn av nevnte flytteavtalen mellom One Call og Network Norway, er noen tusen av kundene allerede flyttet over til sistnevntes mobilnett. I januar vil flyttingen begynne for alvor.

- Vi har brukt en del tid og ressurser på å kvalitetssikre at overflyttingen skal gå smertefritt for våre kunder, og nå er vi klare til å gi full gass med overflyttingen, sier Eriksen.

Network Norway har forøvrig vært mye i vinden selv den siste tiden. I tillegg til å ha nylig kjøpt utenlandsoperatøren Lebara sent som i forrige uke ble det klart at selskapet sammen med Tele2 kapret den siste ledige 3G-lisensen i Norge. De to operatørene punget ut med 47 millioner, selv om én krone hadde vært nok.

En kjempe vokser

Med både eget GSM-nett og 3G-lisens i lomma ser Network Norway ut til å bli en ny telegigant i Norge. På eiersiden står mektige selskaper som Bredbåndsalliansen, som igjen består av blant andre Lyse.

Idag ble det også klart at Bredbåndsalliansen kjøper den norske delen av operatøren Ventelo. Det betyr at alle Ventelos kunder også skal overføres til Network Norways mobilenett.

Network Norways marked- og kommunikasjonsdirektør, Kari Mette Toverud, forteller til Amobil at selskapet vil ha rundt 450 000 mobilkunder i nettet sitt når flytteprosessene er ferdige.

(Kilder: One Call)

Les også
– Vi ser på fastpris
Les også
Gir deg 3000 ringeminutter
Les også
One Call kutter ut 3G
Les også
One Call bytter mobilnett
Les også
One Call nuller ringeprisen
annonse

Les også