Nyhet

Venter du på HTC Touch Pro 2?

HTCs Touch Pro 2 er straks å få kjøpt her i Norge. Dette er oppfølgeren til Touch Pro, som vi virkelig falt for da vi testet den i fjor. Oppfølgeren har fått større skjerm og har vokst litt i størrelse generelt.

Se spesifikasjonene til Touch Pro 2 i prisguiden »

Mens vi venter på å få inn testeksemplar i Amobil-redaksonen kan du i mellomtiden ta en titt på hva andre nettsider har skrevet om den kommende toppmodellen fra HTC. Det er for øvrig ikke så mange som har publisert tester av telefonen.

– Brukervennlig

Den russiske nettsiden mobile-review.com var en av de aller første som publiserte en detaljert test av Touch Pro 2. Nettstedet skriver blant annet at Touch Pro 2 er en av de mest brukervennlige fulltastaturmobilene de har vært borti. Dette fordi tastaturet virkelig har alt av funksjoner.

Mobile-review.com er ikke så fornøyd med at prisen er høy og at telefonen for det meste er laget i plastiskk.

Testen kan du lese på mobile-review.com (oversatt fra rusisk) »

– "Must have"-telefon

Menysystemet får mye skryt for å være raskt og responsivt. (Foto: Einar Eriksen)

Det hollandske nettstedet windowsphone.nl slår til med en riktig så detaljert test av den kommende telefonen. Og de er virkelig fornøyde med jobben HTC har lagt ned.

Nettstedet kaller Touch Pro 2 en "must have"-telefon, og at telefonen virkelig fortjener stempelet. Også windowsphone.nl skryter av tastaturet. De skriver også at skjermen er svært godt, at høyttaleren på telefonen fungerer veldig bra som konferansetelefon, og at multimediaytelsen til telefonen er helt på topp.

Les testen på windowsphone.nl (oversatt fra hollandsk) »

– Stor og tung

Tastaturet på Touch Pro 2 får mye skryt. (Foto: Einar Eriksen)

Tyske Area Mobile var også tidlig ute med en test av HTC Touch Pro 2. Nettstedet bemerker at telefonen telefonen har god design, skjermen er god og at tastaturet har god plass. Dette gjør det enkelt å treffe riktig tast når du skriver.

Area Mobile bemerker også at telefonen er rask i responsen, og det er ikke heng eller ventetid når du blar i menyene. Nettstedet skryter også av telefonkonferansefunksjonen til Touch Pro 2, og går så langt som å si at den kan erstatte en profesjonell konferansetelefon på møterommet.

Les hele testen på areamobile.de (oversatt fra tysk) »

Utover disse tre testene kan du også lese vår sniktitt på telefonen, som vi publiserte i forbindelse med lanseringen i april. Vi la merke til at tastaturet var blitt bedre, men også at telefonen er en god del større enn forgjengeren.

Les sniktitten »

Har du lest andre tidlige tester av Touch Pro 2? Del dem gjerne med oss i forumtråden under denne artikkelen.

Les også
Slik ser Blackberry Storm 2 ut
Les også
Nokias nye surfebrett nærmer seg
Les også
HTC lager "Touch Flo" for Android
Les også
Dette lanserer Sony Ericsson
annonse