Til hovedinnhold

Lian Li viser spenstige ITX-løsninger

Hardware.no/Hannover: Lian Li har lenge vært kjent for å ikke akkurat gå i de normale gatene når det kommer til design. Flere av deres kabinetter er en direkte fryd for øyet, og selv om designet kanskje henger med, er ikke akkurat kabinetter slik som det tidligere PC-888 og sneglehuset normale.

Går nesten av seg selv

Nå viser Li frem deres Pit Stop-serie. Dette er to kabinetter beregnet for de som liker å ha komponentene lett tilgjengelig, eller bare for syns skyld. De to modellene PC-T7 og PC-T7 er laget for Mini-ITX-komponenter. Bildet sier vel sitt, dette er lagt utenfor de normale gatene. Og, en med gode elektronikk- og automasjonskunnskaper burde vel få til noe virkelig kult med edderkoppversjonen?

Bygget i Norge

Nettbutikken Microplex var lenge den eneste forhandleren av Lian Li-kabinetter i Norge, og sjefen selv har utviklet flere kabinetter i samarbeid med Taiwaneserne. Microplex stilte ut en egen maskin hos Lian Li, bygget av forumbrukeren minhund.

– Dette er vel pent utført sier en både spørrende og konkluderende Hans Petter Faale, mannen bak Microplex.no. Vi må helt ærlig si oss enig, og det var ikke rent få som tok frem kameraet de 15 minuttene vi tilbrakte rundt Lian Lis område.

annonse