Nyhet

Samsungs store lansering i går var en... blyant!

Barcelona/Tek.no: Det skal mye til for å overraske publikum på Mobile World Congress. Mange av nyhetene har enten blitt lekket eller hintet om tidligere, og de fleste nyhetene er bare små oppgraderinger fra fjorårets modeller uansett.

Men Samsung klarte det umulige, og overrasket faktisk et samlet pressekorps under lanseringen sin på Palau de Congressos de Catalunya på søndag.

Åååh, hva kan det være? .

Men det var ikke Samsungs nye Android-nettbrett som overrasket, og heller ikke Galaxy Book med sitt fantastiske tastatur. Heller ikke avsløringen av Galaxy S8-datoen fikk særlig mange til å falle av stolen, for dette visste vi kanskje fra før av?

Nei, i stedet overrasket Samsung alle sammen med å lansere et samarbeid med den tyske blyantprodusenten Staedtler. Det tyske blyantselskapet du sikkert ikke visste at du hadde hørt om før du ser blyanten det er snakk om.

Bortsett fra fargen er designet helt likt Noris-blyantene fra Staedtler.

Sammen har de to selskapene laget en retro-variant av Samsungs S-Pen, som ser nesten helt lik ut som den klassiske Noris-blyanten de fleste av oss husker fra barneskolen. Forskjellen er naturligvis at grafitten på innsiden av blyanten er byttet ut med elektronikk, og tuppen kan gjenkjenne opptil 4096 forskjellige grader av trykk.

Okay, vi innrømmer det, det var ikke den grønne blyanten som tegnet streken på papiret.

Staedtler-pennen skal fungere med Samsungs nye nettbrett, men er ikke helt lik den vanlige S-Pennen. Den store forskjellen er at den ikke har noen knapp på siden, så du kan glemme de mest avanserte pennefunksjonene.

Lansering og pris er ikke avslørt, men vi tipper det kommer til å bli tilgjengelig for salg ganske snart, ettersom de nye Samsung-brettene slippes i løpet av neste måned.

annonse