Nyhet

LoveFilm inntar Samsungs Blu-ray-spillere

Sør-koreanske Samsung er travle for tiden og har inngått avtale med DreamWorks i øst, og nå med LoveFilm i vest. LoveFilm er en Internett-basert videoutleietjeneste som nylig ble kjøpt opp av Amazon.

Det nye samarbeidet innebærer at samtlige av Samsungs Blu-ray-spillere og hjemmekinosystemer med Internett-tilkobling vil kunne benytte seg av LoveFilms streamingtjenester. Fra før av har Samsung-TV-er med Internet@TV-funksjon kunne ta i bruk LoveFilm.

Kun i Storbritannia

For å kunne bruke LoveFilm via Blu-ray-spillerne fra Samsung må man laste ned en applikasjon fra nettet. Denne har allerede vært tilgjengelig en stund, men har ikke gjort noe som helst – før nå. I tillegg til å laste ned applikasjonen må man også ha et abonnement med LoveFilm, som koster fra rundt 50 kroner og oppover – avhengig av abonnementstype.

Moroa er kun forbeholdt Storbritannia inntil videre, men med tanke på at LoveFilm er tilgjengelig i Tyskland og Skandinavia, er det lov å håpe at de vil gjøre tjenesten tilgjengelig også her i den nærmeste fremtid.

(Kilder: Engadget, Pocket-lint, Reghardware, What Hi-Fi?, pressemelding)

Les også
Ny tjeneste gir deg tusenvis av filmer på LG-TV-en
Les også
Google vil lansere musikktjeneste
Les også
Facebook får filmtjeneste
Les også
Samsung dropper eksklusivitet for 3D-Blu-ray?
Les også
Amazon Prime tilbyr streaming av 5000 filmer
Les også
12 TB med 3D i én boks
Les også
Samsung med Smart TV-fjernkontroll
Les også
Amazon overtar Lovefilm
Les også
Samsung og Dreamworks i 3D-samarbeid
Les også
Nye godbiter fra Samsung
annonse