Nyhet

Vil bli bedriftenes operatør

Chess liker å kalle seg folkets operatør. Nå vil de favne bredere og bli bedriftkundenes operatør også.

Det nye tilbudet lokker med: ”Ingen bindingstider, gratis innmelding, gratis portering av mobilnummer, ringepriser til 38 øre minuttet og gratis ringing mellom kolleger”.

Med dette ønsker Chess-sjef Per Christian Andersen å friste Telenors småbedriftskunder og selvstendig næringsdrivende som ifølge Andersen ”ikke får annet enn dårlig service og dyre tellerskritt” hos konkurrenten.

Stort tilbud til små bedrifter

Da Mobilen.no rettet lupen mot Chess rett før jul, lovte selskapet at de skulle komme med et tilbud også til småbedrifter og selvstendig næringsdrivende. Dette var ikke tomme løfter, og nå er Chess på banen med et produkt nettopp tiltenkt denne gruppen.

- Dette er et stort marked, men fordi disse bedriftene hver for seg er små blir de ikke prioritert av de store aktørene i markedet. Bedriftene er likevel å betrakte som tappekraner for Telenor med blant annet høye månedspriser sier Chess-sjefen i en melding.

Han mener Chess’ bedriftstilbud er banebrytende, og kan konkurrere med de store aktørene på markedet.

- Chess etablerer en ny og mer inkluderende kultur, blottet for bindingstider opp til to år og forskjellsbehandling. Chess er det første mobilselskapet som tar mindre virksomheter og selvstendig næringsdrivende på alvor. Vi har brukt tid på å etablere et bedriftskonsept som ikke bare utfordrer Telenor, men som parkerer alle andre operatører i dette markedet, sier Andersen.

Bedriftene med på utviklingen

Bedriftsabonnementet fra Chess er bare en begynnelse. Til Mobilen.no sier Andersen at de ønsker å få med seg bedriftene på utviklingen av tjenester og funksjoner.

- En liten rørleggerbedrift har andre behov enn et konsulentselskap med 15 ansatte. Vi åpner for å skreddersy løsninger som passer hver enkelt bedrift, og som samtidig sparer bedriften for penger, sier han.

Andersen nevner tjenester som fastpris på data, en trådløs bedrift light-løsning og mulighet for å kjøpe subsidierte telefoner.

annonse