Til hovedinnhold

Dette er LGs luksus-smartklokke

LG Watch Urbane skal appellere til de stilbevisste.

LG

I en fersk pressemelding har LG nå offisielt kunngjort sin nye, luksuriøse smartklokke. Den har fått navnet «LG Watch Urbane» og skal formelt avdukes på Mobile World Congress (MWC)-messen i Barcelona i begynnelsen av mars.

Selv om publikum ennå ikke har trykket de smarte klokkene til sitt bryst fortsetter produsentene å satse tungt på produktsegmentet, og for å øke appellen til klokkene har man også begynt å satse på økt differensiering. Et eksempel på dette er klokker med et mer eksklusivt preg, slik som en annen lekker modell LG viste frem på CES-messen i januar.

LG Watch Urbane. Foto: LG

Klassisk og sofistikert

LG Watch Urbane har ifølge produsenten et klassisk design. Den er laget av rustfritt stål og leveres i sølv- eller gullfinish, med ekte lærreimer med sømmer.

Selve klokka skal være konstruert rundt samme lest som LG G Watch R, men har blant annet smalere rammer rundt glasset. Ifølge LG har klokken også en relativt lav profil. Det skjuler seg imidlertid også et og annet på innsiden.

LG Watch Urbane, som altså kjører Android Wear, byr blant annet på en prosessor av typen Snapdragon 400, som har en klokkefrekvens på 1,2 GHz. Skjermen har en diameter på 1,3 tommer med en oppløsning på 320 x 320 piksler, og er av typen P-OLED. Den lekre innpakningen inneholder også 4 GB minne.

Flere sensorer

De ytre målene er på 45,5 x 52,2 x 10,9 millimeter, og batteriet er på 410 milliampéretimer. Klokken skal være støv- og sprutsikker. Av øvrig maskinvare har produktet også en rekke sensorer, inkludert gyroskop, akselerometer, kompass, pulsmåler og barometer. Sistnevnte er en sensor som måler atmosfærisk lufttrykk.

LG har ennå ikke oppgitt noe lanseringstidspunkt eller pris for LG Watch Urbane. Som sagt skal selskapet vise frem klokken under den kommende MWC-messen, og da vil vi antakelig få vite mer.

Nå har aktivitetsarmbånd begynt å ligne på smartklokker: Her er vår test av Withings Acitivté Pop »

(Via Engadget)

annonse