Tek.no

Nyhet

Gå til sengs med PC-en

ErgoArc lar deg bruke datamaskinen i køya.

Amazon
Rolf Magnus W Sæther
12 Okt 2012 13:23

Regnet pisker på ruta og stormen uler utenfor. Det er grusomt å måtte stå opp fra den gode og varme senga for å gå på jobben i høstmørket. Tenk om arbeidsplassen kunne komme til deg i stedet.

Det kan den faktisk. Med en ErgoArc PC-holderen kan du bruke PC-en liggende, og dermed opprette ett fullverdig hjemmekontor i senga. Eneste minus er kanskje at du fort kan sovne fra arbeidet, men det er det jo ingen som trenger å vite.

Dersom du bare vil spille eller surfe på soverommet, kan dette også være et produkt for deg.

En behagelig arbeidsstilling

Både drikkebegeret og musa får plass.Foto: Amazon

Arbeidsstasjonen er utformet slik at PC-en skal betjenes på en ergonomisk riktig måte. Laptopen festes til en kryssfinér-plate, og kan vippes fra horisontal til vertikal stilling. Dermed kan du finjustere skjermen til å peke mot ditt trøtte ansikt.

På høyre side av innretningen finnes en plate for hvor musen kan brukes. På den andre siden, selve kronen på verket: en koppeholder. Dermed slipper du å bevege deg bort fra komfortsonen for å hente kaffekoppen eller colaglasset.

Kan slåes sammen

ErgoArc kan slåes sammen til å bli helt flat når du skal transportere den eller stue den vekk. Den veier 2,27 kg og tåler vekten av hele 113 kg. Du skal altså ha en rimelig heftig laptop for å få holderen til å knekke sammen.

Herligheten kan bestilles på nettet for i overkant av 400 kroner.

Vil du heller ha en konstorplass som ser ut som en keisertrone?
Les også: Sjekk ut den ekstreme arbeidsstasjonen

Kilder: Gizmag, Oh!Gizmo, Amazon

Les også
Smart PC-teknologi vet når du trenger ro
Les også
De beste hjemme-PC-ene
Les også
Sjekk ut den ekstreme arbeidsstasjonen
annonse

Les også