Tek.no

Nyhet

Nå kan Macen din få bedre batteritid

Apple har tilsynelatende fikset problemet.

Wikipedia/Apple
Niklas Plikk
25 Sept 2012 05:30

Apple har nå sluppet den nyeste versjonen av OS X Mountain Lion ut til massene. Selv om selskapet ikke nevner det selv, skal batteritiden være betydelig bedre, ifølge en undersøkelse.

Tilgjengelig for alle

Forrige uke skrev vi at 10.8.2-versjonen av Apples nye operativsystem, Mountain Lion, skulle øke batteritiden betraktelig, sammenlignet med de tidligere versjonene. Nå har den oppdaterte versjonen endelig blitt tilgjengelig for folk flest, og ikke bare utviklere, slik det var for en uke siden.

At Mountain Lion tapper batteriet fortere enn det bør har vært en av de største ankepunktene ved operativsystemet, og har vært et problem for mange Mac-brukere .

Det tar ikke lang tid å oppdatere.Foto: Niklas Plikk, Hardware.no

Facebook over alt

Apple nevner ikke batteriproblemet i oppdateringsnotatene, og fokuserer heller på nye funksjoner i operativsystemet. De største nyhetene her er Facebook-integrasjon i varslingssenteret. Nå skal du like enkelt kunne oppdatere Facebook-statusen din som å sende ut en Twitter-oppdatering. Facebook-integreringen har også blitt lagt til i Game Center og kontaktlisten.

Andre småfikser inkluderer en irriterende "lagre som"-feil, Facetime-samtaler dukker opp på Macen samtidlig som på telefonen eller nettbrettet, oppgraderte ordbøker og et par småendringer i Safari.

Helt siden OS X Mountain Lion ble sluppet i august har ikke Apple villet kommentere batteriproblemene som flere brukere har opplevd. Derfor er det kanskje heller ikke rart at de ikke nevner det i oppdateringsnotatene, selv om problemet altså angivelig er fikset.

Oppdateringen kan lastes ned fra Mac App Store, og krever omstart av maskinen din.

Les også: Apples nye operativsystem tapper Macbooker for strøm

Les også
Nye Mountain Lion øker batteritiden
Les også
Apple slenger flere ting opp i skyen
Les også
Apples nye operativsystem tapper bærbare Mac-er for strøm
annonse

Les også