Til hovedinnhold

Ut på restaurant i Bergen?

Ny Tyggo-app dekker spisesteder utenfor Oslo og bilder i anmeldelsene.

Tyggo/montasje

Inntil helt nylig har restaurantguide-appen Tyggo kun vært tilgjengelig i Oslo, men nå har det kommet en ny versjon til iPhone som også dekker andre norske byer. I tillegg har det kommet noen nye funksjoner som skal gjøre appen nyttigere eller morsommere å bruke.

– Det er nå mulig å se anbefalinger i eksempelvis Bergen selv om du befinner deg i Oslo. Du kan også søke på bydelsnivå i de største byene, noe som har vært en av de mest etterspurte funksjonene siden vi lanserte første versjon av Tyggo, sier gründer Erlend Mosland en pressemelding.

Etter oppdateringen kan iPhone-brukerne velge mellom å viser spisesteder i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger og Sandnes eller Kristiansand og Sørlandet. Totalt finner du over 2000 restauranter i Tyggos database.

Les også: Norske Tyggo vil slåss med Yelp (Mobilen.no)

Borbestilling og bilder

Tyggo støtter nå bilder til brukervurderingene.Foto: Tyggo

Hvis du velger å koble til via Facebook, kan du du nå sjekke ut dine venners anbefalte restauranter, barer og kaffeer. Fra før kunne du finne åpningstider, menyer enkelte plasser, samt brukerkommentarer og anmeldelser i appen.

iPhone-brukerne får nå muligheten til å ta bilder av matrettene de får servert for å publisere dem sammen med vurderingene. Dette er en populær funksjon Tyggo har kopiert fra apper som for eksempel Foodspotting og Yelp. Tyggo har også inngått en avtale med Livebookings og kan derfor tilby bordbestilling for rundt 100 restauranter til sine iPhone-brukere. På disse restaurantene kan du legge inn bordbestillingen direkte i appen i stedet for å ringe.

Ny Android-versjon tidlig neste år?

I denne omgang er det kun iPhone-brukere som får den nye versjonen av Tyggo. Dette til tross for at det i Norge er like mange eller flere Android-brukere. Tyggo forklarer imidlertid i en e-post til Amobil-redaksjonen at de selv har flest iPhone-brukere nå, og at de derfor prioriterte denne plattformen først. Ettersom dette er et "overskuddsprosjekt" har ikke Tyggo ressurser til å utvikle både iOS- og Android-versjon samtidig, per dags dato.

App-utvikleren som vi har hatt kontakt med sier imidlertid at de jobber med en tilsvarende Android-versjon som de håper å ha klar våren 2013.

Her finner du Tyggo til iPhone (og Android)

Les også: Test av restaurant-guider til iOS og Android

(Kilder: Pressemelding)

Mer om
annonse