Til hovedinnhold

Altibox lanserer filmportal

Altibox er et norsk selskap med en tjeneste av samme navn, som inneholder levering og installasjon av fiberoptiske kabler med blant annet TV, Internett og telefoni. Altibox hadde 200 000 kunder i fjor og en filmutleietjeneste. Nå har selskapet utvidet og forbedret denne tjenesten.

Dette blir merket først og fremst ved lanseringen av en ny filmportal med nytt utseende – som skal gjøre det enklere å navigere, søke, lese informasjon om ulike filmer og kontrollere sine valg. Altibox leide ut totalt 800 000 filmer via sitt fiberoptiske nett i fjor.

Flere filmer, mer informasjon

Altibox har også inngått et samarbeid med filmdistributøren Star Media Entertainment og tilbyr dermed flere filmer enn tidligere – med en totalsum på cirka 1300 filmer i dagens sortiment. Hovedargumentet til Altibox er at man som kunde skal slippe å gå ut av huset for å leie film og levere den tilbake igjen, når man kan gjøre det mer effektivt og behagelig via fjernkontrollen.

I tillegg har Altibox fått med seg filmdatabasen FilmLex på laget, noe som innebærer mer informasjon og metadata for søkende kunder. I dag kan man blant annet se trailere til filmer, og i fremtidige versjoner av filmportalen vil man også kunne finne enda mer informasjon, samt planlegge og sette opp filmlister via Internett.

(Kilder: Altibox, Release)

annonse