Tek.no

Nyhet

Snart kan du bruke WhatsApp til videosamtaler

Den populære appen får stor oppdatering.

COLOURBOX7512561, Google
27 Okt 2016 11:36

De store kommunikasjonsappene er stadig i utvikling. Nå viser det seg at den meget utbredte meldingsappen WhatsApp har fått en særs nevneverdig oppdatering, nemlig støtte for videosamtaler. Det melder nettstedet Android Police.

Oppdateringen er fremdeles ikke offisielt kunngjort, men har manifestert seg i noen av de nye Android-betaversjonene av WhatsApp-appen. Den er altså ikke tilgjengelig for alle brukere i skrivende stund.

Illustrasjonsbilde.
Twin Design/Shutterstock.com

Som FaceTime

Videosamtalefunksjonen brukes ved å simpelthen velge en kontakt, og deretter får du opp et vindu hvor du kan velge mellom stemmesamtale og videosamtale, og det hele ser temmelig ukomplisert ut. Selve samtalene minner om det samme man får med for eksempel Apples FaceTime.

Videosamtaler fordrer naturlig nok at begge har funksjonen , og om du ringer til en person som ikke har tilgang vil du få opp en melding om at brukeren må oppdatere appen sin når du prøver å starte en videosamtale.

Som sagt eksisterer funksjonen fremdeles kun i noen betaversjoner, og det er uvisst når WhatsApp planlegger å spre oppdateringen til samtlige brukere. Det kan trolig være en fordel å følge med på WhatsApp-bloggen, selv om det ennå ikke foreligger noe offisiell informasjon.

Google slapp også ny videoapp nylig: Slik fungerer Duo »

(Via TheNextWeb)

Les også
Messenger lar deg nå ha videosamtaler med flere personer samtidig
Les også
Nå har WhatsApp fått støtte for videosamtaler
Les også
WhatsApp har blitt mye sikrere å bruke
Les også
Nå skal WhatsApp trolig også få Snapchat-funksjoner
Les også
Har du prøvd Googles nye meldingsapp?
Les også
Dette er Googles nye videoapp til mobilen
Les også
Nå blir WhatsApp helt gratis
annonse

Les også