Tek.no

Nyhet

Google vil hjelpe deg å planlegge din neste ferietur

Slik funker Google Trips.

COLOURBOX2502287, Google
23 Sept 2016 09:13
annonse

Det finnes allerede temmelig mye å velge mellom når det gjelder reise- og turrelaterte applikasjoner, men nå har Google lansert en ny reiseapp som de mener fyller et tomrom i dagens marked. Den nye appen heter simpelthen «Trips».

Den nye appen håper Google å redusere stresset og maset knyttet til det å finne ut hva man skal gjøre mens man er på ferie, som jo for mange kan legge en demper på avslapningen.

Serverer deg dagsplaner

Trips fungerer ved å blant annet automatisk foreslå hva du bør se og gjøre hver dag, basert på hvor du befinner deg og historikken til andre reisende. Disse forslagene er organisert som egne «dagsplaner» i appen, og man vil kunne velge mellom flere ulike dagsplaner.

Google

Annen informasjon, som for eksempel hvordan man kan komme seg rundt og forslag til steder å spise, er også organisert i egne kategorier i appen.

Samler alle reservasjoner

En potensielt nyttig funksjon er at Trips automatisk samler og organiserer reiseinformasjon som flyavganger og hotell- og restaurantreservasjoner fra Gmail-kontoen din. Alt dette vil ligge under en egen reservasjonskategori i appen.

annonse

Ellers er det verdt å merke seg at turene som man lagrer i appen kan lastes ned på telefonen sin, slik at man benytte tjenestene også om man ikke har nettilkobling på mobilen sin. Mer informasjon om den nye Trips-appen finner du på Google-bloggen, og se også video under.

Visste du at Android-apper nå enkelt kan kjøres på PC-er? Remix OS Player skal være verdens mest avanserte Android-emulator »

Les også
Google lanserer ny app som lar deg skanne dine gamle bilder
Les også
Denne mobilen kan gjøre noe ingen andre kan
Les også
Google har laget en ganske uvanlig foto-app
Les også
Google har gjort det lettere å finne ut av sykdomssymptomene dine
Les også
Googles nye meldingsapp gir deg automatiske forslag til hva du kan si
annonse

Les også