Til hovedinnhold

Dette skal være den nye «Pixel XL»-telefonen til Google

Bilder og mer informasjon om 5,5-tommeren har nå dukket opp,

Weibo

I juli begynte det å dukke opp informasjon om de nye telefonene fra Google, og nylig fikk vi også se bilder av det som skal være den ene modellen. Som nettstedet PhoneArena melder har vi tilsynelatende nå også fått vite hvordan den andre Google-modellen ser ut.

Nylig dukket det nemlig opp bilder på den kinesiske mikrobloggtjenesten Weibo av den 5,5 tommer store Google-mobilen, tidligere kjent under kodenavnet «Marlin». Bildene ble først oppdaget av nettstedet Android Pure.

Bildene er altså ikke offisielle, men stemmer godt overens med bilder som nettstedet Android Police rapporterte om i juli, og som var basert på troverdige kilder.

Weibo

Bildene røper blant annet at telefonen tilsynelatende får en «G»-logo nederst på baksiden, som altså ser ut til å bekrefte ryktene om at Google skal droppe Nexus-navnet. Heller ikke HTC, som er ventet å lage telefonene, vil tydeligvis få sin logo på telefonen.

Skal trolig hete Pixel XL

Som vi meldte nylig er det etter alt å dømme Pixel XL som bli navnet på den nylig lekkede 5,5-tommeren, mens minstemannen på 5 tommer skal simpelthen hete Pixel.

Når det gjelder andre spesifikasjoner er Pixel XL ventet å ha en QHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler, Snapdragon 820-brikke, 4 GB minne og kameraer på henholdsvis 12 og 8 megapiksler. De nye Pixel-mobilene skal trolig vises frem på et maskinvare-fokusert arrangement som Google skal avholde den 4. oktober.

Det skjer også mye på Apple-fronten: iOS er nå tilgjengelig, og her er vår guide til operativsystemet »

annonse