Tek.no

Nyhet

Med disse objektivene kan du gjøre iPhone 7 til et bedre fotoapparat

Olloclip har lansert nye objektiv til Apples ferske flaggskip.

Olliclip
11 Okt 2016 12:30

Vi skrev om iPhone-fotoobjektivene fra det amerikanske selskapet Olloclip allerede i 2012, og siden den gang har de jevnlig oppdatert produktet sitt. Nå har de kunngjort et nytt objektvisett for Apples nyeste flaggskipmobil iPhone 7.

De nye objektivsettene fra Olloclip heter Core, Active og Macro og skal både by på forbedrede optiske egenskaper og bedre brukervennlighet, ifølge produsenten selv.

Noe for ethvert behov

Settene kommer med en ny base kalt «Connect», som lar deg fritt bytte ut de ulike objektivene etter behov, og som sørger for å tilpasse linsene til både front- og hovedkameraet på iPhone 7-telefonen uten mye bryderi. Produktet er også kompatibelt med skjermbeskyttere.

Olliclip

Core-settet kommer med fiskeøyeobjektiv, 120-graders vidvinkelobjektiv og 15X makroobjektiv. Macro-pakken kommer med 7x, 14x og 21x makroobjektiver, mens Active-pakken inneholder ett 2x telefotoobjektiv og ett 155-graders ultravidvinkelobjektiv.

Prisene ligger på 80, 100 og 120 dollar for henholdsvis Macro-, Core- og Active-pakkene, som tilsvarer cirka 650, 810 og 970 kroner. Produktene kan forhåndsbestilles nå fra hjemmesiden, hvor du også finner mer informasjon Produsenten sender for ordens skyld til Norge.

Googles nye mobil skal visstnok ha det beste mobilkameraet: Her er resten av spesifikasjonene til de nye Pixel-telefonene »

Les også
Google Pixel XL: Samsung og Apple bør se opp for Googles Pixel
Les også
Apple iPhone 7 Plus: Nesten ingen andre mobiler kan måle seg med iPhone 7 Plus
Les også
Apple iPhone 7: Endelig en iPhone som er vanntett
Les også
Nå er iPhone 7 lansert
annonse