Til hovedinnhold

Med disse objektivene kan du gjøre iPhone 7 til et bedre fotoapparat

Olloclip har lansert nye objektiv til Apples ferske flaggskip.

Olliclip

Vi skrev om iPhone-fotoobjektivene fra det amerikanske selskapet Olloclip allerede i 2012, og siden den gang har de jevnlig oppdatert produktet sitt. Nå har de kunngjort et nytt objektvisett for Apples nyeste flaggskipmobil iPhone 7.

De nye objektivsettene fra Olloclip heter Core, Active og Macro og skal både by på forbedrede optiske egenskaper og bedre brukervennlighet, ifølge produsenten selv.

Noe for ethvert behov

Settene kommer med en ny base kalt «Connect», som lar deg fritt bytte ut de ulike objektivene etter behov, og som sørger for å tilpasse linsene til både front- og hovedkameraet på iPhone 7-telefonen uten mye bryderi. Produktet er også kompatibelt med skjermbeskyttere.

Olliclip

Core-settet kommer med fiskeøyeobjektiv, 120-graders vidvinkelobjektiv og 15X makroobjektiv. Macro-pakken kommer med 7x, 14x og 21x makroobjektiver, mens Active-pakken inneholder ett 2x telefotoobjektiv og ett 155-graders ultravidvinkelobjektiv.

Prisene ligger på 80, 100 og 120 dollar for henholdsvis Macro-, Core- og Active-pakkene, som tilsvarer cirka 650, 810 og 970 kroner. Produktene kan forhåndsbestilles nå fra hjemmesiden, hvor du også finner mer informasjon Produsenten sender for ordens skyld til Norge.

Googles nye mobil skal visstnok ha det beste mobilkameraet: Her er resten av spesifikasjonene til de nye Pixel-telefonene »

annonse