Til hovedinnhold
NyhetDenne skal gjøre musikk til en lek hjemme

Sonos lanserer musikkenheten Play:3.

Enheten som streamer musikken trådløst.

Nå er Sonos klar med den trådløse alt-i-en musikkspilleren «Play:3». Den skal blant annet kunne styres ved hjelp av Sonos gratis kontroller-App for Android, iPhone og iPad. Play:3 har også gratis kontroller for Mac eller PC. Alternativt skal alle i huset kunne dele kontrollen med en dedikert kontrollenhet.

Dette er Sonos:
Les vår test av Sonos ZonePlayer S5

PLAY:3 er koblet til internett og gir tilgang til over 100 000 radiostasjoner, programmer og podcasts. Sonos fungerer i tillegg sømløst med musikkstreamingstjenester som AUPEO, Deezer, Spotify, Stitcher SmartRadio, Wolfgang´s Vault og mer. Dette kommer i tillegg til musikk lagret på harddisken, og via enheter som Apple Time Capsule.

En Sonos-spiller eller Sonos Bridge (selges separat) kan kobles til en ruter, og deretter vil andre Sonos-spillere fungere trådløst i flere rom.

Sonos har tidligere lansert en fjernkontrollen CR100 som meningen er at skal kunne brukes sammen med Sonos sitt eget musikksystem.

Funksjoner

Dette er øvrige funksjoner i PLAY:3:

  • Tre integrerte høyttalere og tre dedikerte digitale forsterkere.
  • Intern sensor registrerer om høyttaleren er plassert i stående eller liggende stilling og tilpasser høyttalerens utgangseffekt for å justere lyden.
  • To Play:3-enheter skal kunne plasseres i samme rom, og på den måte mener produsenten at lyden skal kunne forbedres.
  • Play:3 har tre klasse D digitale forsterkere og tre drivere – én diskanthøyttaler og to 3 tommers mellomtonehøyttaler. Én passiv, bakoverrettet bassradiator.
  • Kabinettet har kontrollenheter for lydstyrke og lyddempning. PLAY:3 har en størrelse på 132 x 268 x 160 mm, og en vekt på 2,6 kg.

Du finner mer informasjon om Play:3 på sonos.com.

Tilgjengelighet og pris

PLAY:3 er tilgjengelig for 299 euro, men er foreløpig ikke klar i norske butikker.

Vi har forøvrig fått inn Play:3 til en test, og vil komme tilbake med en full rapport om noen uker.

(Kilde: Sonos)

annonse