En enklere måte å installere apper på

Du trenger ikke mobilen for å installere Android-apper.

Dagens triks

Vi plukker ut ett smart triks hver dag, som gjør at du får enda større utbytte av mobiltelefonen eller nettbrettet ditt.

Har du et smart tips du vil dele med leserne? Send en e-post til kurt@tek.no.

Velg hvilken mobiltelefon du vil sende appen til, så starter installasjonen automatisk.

Utvalget av apper på Android er nå like stort som på iPhone, om ikke større. Men det kan ofte være vanskelig å finne godbitene, og hvis det er noe spesielt du søker etter kan det være ganske "knotete" å finne frem i Android Market-appen på mobiltelefonen.

Det finnes en enklere metode, som ikke engang krever at du løfter opp telefonen.

I stedet for å starte opp Android Market på telefonen, taster du inn market.android.com i nettleseren på pc-en din. Web-versjonen av Android Market inneholder akkurat de samme appene som du finner på telefonen, men det er enda mer oversiktlig. Og ikke minst kan du søke enda raskere, siden du selvfølgelig har tilgang på et skikkelig tastatur.

Når du har funnet en app du liker, trykker du Installer. Hvis du ikke allerede er logget inn, må du logge deg inn med Google-kontoen din. Når det er gjort, kan du trykke Velg enhet for installering (ved siden av Send til) for å få opp en liste over alle Android-mobiltelefonene du noensinne har brukt. Velg den enheten du vil installere appen på, og trykk Installer.

Etter kort tid vil nedlastingen starte på mobiltelefonen. Automagisk!

Les også tidligere mobiltriks her:

Vi kommer med flere tips de neste dagene. Imens kan du lese våre guider på disse sidene. Der finner du blant annet den populære Android-skolen, guide til treningsapper og sju tips som lurer mobiltyven.

annonse