Nyhet

LG med første produkt som støtter Wi-Fi Direct

LGs annonserte Blu-ray-spiller BD690 er det første AV-relaterte produktet som vil støtte Wi-Fi Direct. Dette innebærer at spillerens trådløse kobling slipper å måtte gå via rutere eller andre former for mellomstasjoner.

Et produkt med Wi-Fi Direct vil kunne koble direkte til andre maskiner og mobiltelefoner som har trådløs tilgang, og dette vil gjøre det trådløse, digitale hjem mindre komplisert i henhold til å sette opp nettverk og liknende. Med andre ord er det kun nødvendig med ett Wi-Fi Direct-aktivert produkt for å skape en trådløs kobling mellom A og B.

Wi-Fi Direct vil være overlegent Bluetooth med tanke på rekkevidde og støtte til filer og multimedia med WPA2-sikkerhet. Denne teknologien betyr at du for eksempel uten videre kan streame videofiler fra din smarttelefon med Wi-Fi-Direct på en TV med trådløs tilgang og så videre.

Det er foreløpig ikke blitt sluppet noen spesifikasjoner eller videre informasjon om BD690, men det er forventet at maskinen vil ha samme egenskaper som LG-BD390 – det vil si støtte for Netflix, Vudu og DLNA, samt kunne spille av Divx-materiale i 1080p.

Kilder: Tweaktown, Engadget, Slashgear, Ubergizmo

Les også
DLNA og Wi-Fi Direct går sammen
Les også
Trådløs overføring 30 prosent tregere
Les også
Oppdatert Blu-ray-spiller fra Denon
Les også
En ruter for AV-hjerter
Les også
Verdens første trådløse Blu-ray-spiller
Les også
Sony tar oss med inn i fremtiden
Les også
Fortsetter satsningen på trådløs streaming
Les også
Youtube vil vise Pulp Fiction
Les også
Trådløst til stereobenken
Les også
Youtube på Blu-ray-spilleren
annonse