Til hovedinnhold

Psyko-hodetelefoner i 5.1

Psyko Audio Labs har nylig lansert to nye hodetelefoner som skal erstatte deres gamle Psyko 5.1-sett. Krypton og Carbon er navnene på de nye hodesettene – og skal som sin forgjenger levere troverdig surround-lyd.

Krypton

Verken Krypton eller Carbon ser ut til å finne opp kruttet på nytt med tanke på surround-teknologien, men later heller til å gjøre fremskritt og forbedringer på utseende og komfort. Begge benytter seg fremdeles av lydteknologien PsykoWave som har fem høyttalere strategisk plassert rundt omkring i hodesettet og en subwoofer i hver øreklokke.

Egen forsterker

Carbon

Krypton er den direkte etterfølgeren til Psyko 5.1, men er likevel lillebroren i det nye søskenparet. Carbon er en litt mer luksuriøs utgave, med forgyllede konnektorer, flettet ledning, samt bedre høyttalere og konstruksjon.

Begge hodetelefonene kommer i tillegg med egen forsterker som lar en styre volum og få oversikt over retningsstyringen i surround-lyden. Til slutt følger det også med en avtakbar mikrofon som man kan benytte innen for eksempel spilling med andre.

Se en demonstrasjonsvideo om hvordan surround-teknologien fungerer her:

Pris og tilgjengelighet

Krypton har en veiledende pris på 150 dollar, eller litt over 800 kroner, mens Carbon går for 200 dollar, i underkant av 1100 kroner. Psyko leverer foreløpig kun til Nord-Amerika, men på nettsiden kan de informere om at de jobber med å få partnere innen distribusjon til Europa innen noen få måneder.

(Kilder: CrunchGear, Psyko (1), Psyko (2), Übergizmo)

Les også
Nytt trådløst headset fra Logitech
Les også
Endelig blir det behagelig å sovne med øreplugger
Les også
Beyerdynamic lanserer premium-hodetelefoner
Les også
Øreplugger med firkantstil
Les også
Stilrent surround-hodesett fra Sony
Les også
High-end-hodetelefoner fra Stax
Les også
Harman med prisbelønte hodetelefoner
Les også
Øreplugger med innebygd vekkerklokke
Les også
Trådløst surround-hodesett fra Razer
annonse