Tek.no

Nyhet

Tinder får egne «kjendis-merker»

Så vet du om du faktisk flørter med den ekte Katy Perry.

Tinder
8 Juli 2015 06:00

Flørte-appen Tinder har vokst enormt i popularitet de siste årene, og stadig flere velger å flørte med enkle sveip over en mobilskjerm. Problemet med Tinder er imidlertid at det ikke alltid er like lett å vite hvem du flørter med. Det så vi for eksempel da noen menn ble lurt til å snakke med andre mannfolk, selv om de trodde de snakker med damer.

Dette skal også være et problem for kjendiser, og for de som tror de snakker med kjendiser. Derfor har Tinder nå lansert et eget kjendis-merke som de vil gi ut til «verifiserte kjendiser», for å sette en stopper for alle bedragerne der ute.

Følger i Twitter og Instagrams fotspor

Dette lille tegnet signaliserer at kontoen har blitt verifisert av Tinder.

Et «verifisert»-merke er ikke noe nytt, og blir allerede brukt på tjenester som Twitter og Instagram for å signalisere at personen bak kontoen faktisk er den de sier.

På Tinder spørs det imidlertid om det lille blå tegnet vil være en fordel for kjendisen eller ikke. Kanskje de bare får henvendelser fra personer fordi de er kjendiser nå?

Det nye merket begynte å dukke opp på profiler i går, men hvem som regnes som «kjendis» av Tinder vil ikke selskapet si noe om.

Hvor mye betaler du for Tinder?
Prisene på flørte-appen varierer kraftig »

(Kilde: Daily Dot)

Les også
Tinder får 18-årsgrense
annonse

Les også