Nyhet

Corsairs «skarpskytter-mus» har nå blitt supersensitiv

Den nye utgaven av M65 får den høyeste oppløsningen av alle Corsair-mus.

Den kjente utstyrsprodusenten Corsair lanserte sin oppgraderte RGB-utgave av spillmusen M65 allerede for noen år siden, en modell som fikk gode skussmål her på verket. Nå har Corsair oppgradert musen nok en gang, med en ny «Pro»-versjon.

Musen avdekkes i et ferskt blogginnlegg og har bærer altså det fulle navnet «Corsair M65 Pro RGB».

12 000 DPI

Den nye modellen er naturlig nok ganske lik den forrige versjonen, men med den markante forskjellen at oppløsningen nå er skrudd helt opp til 12 000 DPI, fra 8200 DPI på forgjengeren.

Selv om denne oppløsingen riktignok allerede er å finne på diverse andre mus, er det første gangen at Corsair tar steget opp til denne DPI-klassen.

Som før er musen spesifikt beregnet på førstepersons skytespill. I den forbindelse er musen utformet for et ergonomisk «klo-grep» som gir god kontroll i hektiske situasjoner. Den har også justérbar vekt via tre avtagbare vekter på undersiden, som, gjør den mer egnet for ulike spillestiler.

Skarpskytterknapp

Ikke minst er musen utstyrt med en dedikert «skarpskytter-knapp» på siden, som midlertidig nedjusterer DPI-nivået slik at du kan sikte på en mer presis måte når du zoomer inn med kikkertsiktet i skytespill.

Ellers er det altså ennå en RGB-mus, som betyr at den kommer med millioner av konfigurérbare farger fordelt på tre soner. Av andre spesifikasjoner har den åtte programmérbare knapper og responstid på ett millisekund.

Ytre dimensjoner er på 118 mm x 72 mm x 39 mm, og vekten er på 115 gram uten vekter og 135,5 gram med vekter. Hos Corsair er musen lagt ut med en amerikansk pris på 60 dollar, cirka 500 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Mer informasjon finner du på produktsiden.

Logitech lanserte også nylig ny spillmus: G900 Chaos Spectrum skal gi «profesjonell» ytelse uten ledning »

(Via TechRadar)

Les også
«The Z» skal være den mest avanserte spillmusen noensinne
Les også
Dette skal være Logitechs mest avanserte trådløse spillmus
Les også
Spillmus på budsjett: Du trenger ikke dyrt utstyr for å eie den digitale slagmarken
Les også
Mad Catz R.A.T. Pro X: Mad Catz R.A.T. Pro X lar deg bygge musen din selv
annonse