Til hovedinnhold

Zotac lanserer supertynn vannkjøling

Lukket system selv bestemor kan installere.

Når temperaturen og støyen begynner å bli for mye i kabinettet ditt, kan det være på tide å ta affære. Zotac lanserer nå et nytt vannkjølingssystem for skjermkortet ditt, for å få bukt på problemene.

For deg med GeForce-skjermkort

Sitter du med enten et GeForce GTX 580-, GTX 570- eller GTX 480-skjermkort i kabinettet ditt, har Zotac nå laget et vannkjølingssystem for deg. Systemet har et langt smalere design enn det vi har sett før, og ved å utstyre et GeForce GTX 580-skjermkort med vannkjølingen, skal temperaturen ha falt med 25 prosent og støyen blitt langt lavere, ifølge markedssjefen Carsten Berger.

- Skjermkortene blir stadig kraftigere, og bedre kjøleløsninger er nødvendig, selv om det fører til mer støy. Dermed blir vannkjøling en god løsning for å kjempe mot temperatur- og støynivået, skriver Zotac i pressemeldingen sin.

Selve vannkjølingssystemet som Zotac lanserer er selvbetjent og frittstående, og inneholder alt du skal trenge for å vannkjøle skjermkortet ditt. Slike lukkede systemer har vi også sett tidligere. Zotacs løsning er trolig basert på Coolits OEM-løsning.

Pris og tilgjengelighet er fortsatt usikkert.

(Kilde: Pressemelding)

annonse