Tek.no

Nyhet

Toshiba stopper nettbrettet Folio 100

Espen Irwing Swang
4 Des 2010 06:00

Toshiba gjør med Folio som HP gjorde med Slate, og stanser lanseringen av sitt nye nettbrett før det når norske forbrukere.

Nettbrettet Toshiba Folio ble lansert i Storbritannia, men fikk ikke noen varm mottakelse.

Krass kritikk

- Vi skjønner ikke hvorfor Toshiba gidder å vise noe som er så uferdig, skriver Engadget etter å ha prøvekjørt nettbrettet.
Engadget gir Toshiba Folio 100 det glatte lag, og kaller avgjørelsen om å droppe Android Market på Folio for selve dødsstøtet.
I en e-post forklarer Toshiba utsettelsen i Norge slik:
- I etterkant av at nettbrettet Toshiba Folio 100 ble gjort tilgjengelig på markedet i Storbritannia, har selskapet mottatt tilbakemeldinger som går på produktets tekniske egenskaper, og som vil kunne påvirke brukeropplevelsen i negativ retning. Både Toshiba og Dixons Retail, som i Norge eier blant annet Elkjøp, stiller høye krav til seg selv når det gjelder å tilby produkter som tilfredsstiller de høyeste krav fra brukerne, og har derfor tatt avgjørelsen om å utsette salget av Folio 100 inntil videre. Toshiba undersøker nå de aktuelle tilbakemeldingene og produktet, og vil igangsette nødvendige tiltak for å sikre at produktet fungerer optimalt.
Det vil med andre ord drøye med en lansering av Toshiba Folio 100 i Norge.

Les også
Ikke kjøp iPad-abonnement
Les også
Slik skal Google knekke iPad
Les også
Dette kan bli nye Galaxy Tab
Les også
MeeGo-mobilene kommer i 2011
annonse

Les også