Til hovedinnhold

Hete rykter og kule bilder

Det har lenge blitt spekulert i om PC-giganten Dell vil inn på mobilmarkedet, og nå har det altså skjedd. Mini 3i er navnet på selskapets første inntog i mobilmarkedet, men vi her hjemme kan foreløpig se langt etter herligheten – den er foreløpig kun tilgjengelig i Kina.

Mini 3i kjører operativsystemet Android, og har en 3,5 tommer stor trykkskjerm med en oppløsningen på 360 × 640 piksler.

Telefonen har et 3,2 megapikslers kamera, Bluetooth, utgang for mini-USB og støtte for minnekort av typen MicroSD. Her er ikke støtte for trådløst nettverk, og 3G-versjonen som støttes er spesiell for det kinesiske markedet. Med andre ord er det ikke lurt å bestille seg en Dell-mobil for å skryte til andre mobil-nerder, noe som vi må innrømme var en av våre første tanker da vi så nyheten.

Trykk på en Nokia

Mer sannsynlig – om ikke helt sikkert – er et at vi får se nye Nokias 5900 XpressMusic. Det har versert rykter på nett lenge om at finnene er på tur med en ny, trykkfølsom modell i mellomklassen.

Det er ikke så mye å se ut fra bildene, men spekulasjonene sier 5900 skal ha et fem megapikslers kamera, kjøre på Symbian S60 5th Edition og støtter en ny minnekortstandard som kan levere lagring helt opp til to terabyte – når disse en gang kommer på markedet.

Flere bilder av Leo

Vi har tidligere skrevet om HTCs nye toppmodell Leo, og nå har det dukket opp klare bilder av telefonen. Leo skal kjøre på den raske Snapdragon-plattformen og ha en prosessor på én gigahertz. Skjermen ryktes å være 4,3 timmer stor med en oppløsning på 480 x 800 piksler, mens ekspertene vakler mellom å blogge om et kamera på fem og åtte megapiksler.


Turbo-3G, WiFi, GPS og en jack-kontakt på 3,5 millimeter skal også være å finne i telefonen, og nye rykter sier Leo får en offisiell lansering i oktober.
LG har allerede bekreftet at de er på vei med nye sjokolade-modeller, og krystallmobilen LG GD900 er rett rundt hjørnet. Nå kommer nyheten om at sør-koreanerne har investert neste tre milliarder kroner i nytt utstyr for å lage bedre mobilskjermen. LG er allerede verdens nest største produsent av LCD-skjermer, og skal nå både lage en ny generasjon LCD-paneler og OLED-skjermer.

Mer om
annonse