Til hovedinnhold

Nå kommer FIFA 10 til iPhone

Det skriver Mobil.nu.
EA Mobile satser også på mobilspill, og viste i mars fram sine planer for iPhone og iPod. Blant de mest spennende titlene var uten tvil FIFA 10, og etter et halvt års utvikling ser det ut til at selskapet nå er klare også for å slippe mobilversjonen.
Spillet skal kunne lastes ned fra Apple App Store allerede fra fredag 2. oktober, og prisen ventes å ligge på 60 kroner.
Dagen før, 1. oktober, slippes konsollutgaven, og vårt søstermagasin Gamer.no har allerede testet spillet og gitt det ni av ti mulige poeng:

"Electronic Arts’ fotballevolusjon fortsetter. Det er jo ingen hemmelighet at årlige sportsspill er en balansekunst. Man må gi folket nok nyvinninger til at det skal være interessant å gå over fra spillet man allerede har. Samtidig må man porsjonere nyhetene utover flere spill, hvis ikke ender man opp med å levere spill som bare er lett oppusset. FIFA 10 er slik sett en meget god linedanser, og det makter å slå sin forgjenger når det gjelder det viktigste av alt: følelsen av at du spiller fotball."

Les hele anmeldelsen av FIFA 10 her.
Mobilversjonen har fått 30 ulike ligaer, 570 forskjellige lag og hele 12 620 spillere, og kampene kommenteres mens du spiller. Du skal også kunne utfordre andre spillere via det innebygde trådløse nettet i iPhone og iPod.
Vi skal selvsagt teste mobilversjonen, og kommer tilbake med en full anmeldelse.

Mer om
annonse