Tek.no

Nyhet

Prissøk på rimelige touchmobiler

Vegard Haugen
13 Okt 2009 06:00

På oppdrag for forbrukerprogrammet TV2 hjelper deg (se innslaget her), har vi testet en rekke touchmobiler: i toppklassen, for proffene, og i økonomiklassen. Kunne du tenke deg å kjøpe en av disse mobilene, kan vi også hjelpe deg å finne den beste prisen blant mer enn 40 nettbutikker – Elkjop.no og Lefdal.com inkludert. Alt du trenger å gjøre er å taste inn navnet på produktet du ønsker å finne pris på i søketjenesten Prissøk. Nettbutikkene stiller på lik linje, så resultatene vises etter billigste pris ved første tastetrykk. Prisene innhentes daglig fra de ulike nettbutikkene

Vi har i denne omgang søkt frem de beste prisene på touch-mobilene som ble testet i økonomiklassen (alle priser gjelder mobiler uten abonnement):


Som vi ser kan det skille noen hundrelapper fra butikk til butikk på nøyaktig samme mobiltelefon. Skal du kjøpe ny mobil via en nettbutikk kan det derfor være lurt å sjekke priser i flere butikker. Vi opplever dessuten at nettbutikker som har en kjempebra pris på ett produkt ikke nødvendigvis har de samme gode prisene på et annet. Prisene som vises via Prissøk inkluderer ikke frakt- eller eventuelle gebyrer, så sjekk dette før du legger inn en eventuell bestilling.
 Du kan også finne priser på andre mobiltelefoner – eller elektroniske produkter – ved å bruke prissøketjenesten Prissøk.

Les også
Låter å våkne opp til
Les også
Billigst påfyll av ringeminutter
Les også
Spar tusener på ny mobil
Les også
16 nye mobiltelefoner i oktober
Les også
Her får du N900 billigst
Les også
Musikk i dine ører
Les også
Best på pakkepris
Les også
Her kjøper du GPS billigst
annonse

Les også