iZettle inn hos Eplehuset

Endrer prisstruktur og distribusjon – vil ha flere med på kortbetaling med iPhone.

Svenske iZettle har allerede satt spor etter seg med sine enkle kortbetalingsløsninger for smarttelefoner. Med lav inngangspris, men relativt høy betalingsprovisjon, har de hittil passet best for småaktører som bare har behov for kortbetaling innimellom.

Nå endrer iZettle prismodellen og inngår samtidig et samarbeid med Eplehuset for å bli mer tilgjengelige.

I stedet for en fast prosentsats på 2,75 på alle betalinger, vil iZettle nå ha en progressiv provisjonssats, der prosentsatsen blir lavere jo mer man omsetter for. Nå varierer gebyret fra 2,75 til 1,5 prosent, avhengig av omsetningen. Er du nysgjerrig på hvordan det vil slå ut, kan du bruke selskapets egen kalkulator for å finne det ut.

Setter ned prisen på kortleseren

Samtidig setter selskapet ned prisen på sin chip og pin-leser fra 998 til 798 kroner, og gjør disse tilgjengelig gjennom Eplehuset-forhandlere over hele landet.

I motsetning til de tradisjonelle betalingsterminalene krever ikke iZettle langvarige kontrakter eller faste leiebeløp. Når appen er installert og kortleseren innkjøpt, er prosentsatsen de krever for betalingsformidling den eneste kostnaden.

iZettles løsning består av en app og en kortleser. Appen finnes på både Android- og iOS. Kortleserne kjøpes separat, enten via forhandler eller på nett. Med smarttelefon og kortleser, kan iZettle-kunder ta betalt med kort overalt der det er mobildekning. Med tjenesten kommer en nettløsning der man kan administrere løsningen og hente ned rapporter til regnskapet.

Les mer: Nå kan du ta betalt med kort på mobilen

Les også
Operasjon dagsverk-innsamlere tok betalt med kortleser på mobilen
Les også
Gullavtale til iZettle
Les også
Disse slåss om din mobile lommebok
Les også
97 av 100 mobilkunder snur i kassa
Les også
Bruk smartmobilen til å ta betalt med kort
Les også
Buypass klare for NFC
annonse