Ny programvare til iPhone sluppet

I forbindelse med den store iPod-lanseringen i går, der Steve Jobs endelig var tilbake på scenen for Apple, var det også en iPhone-nyhet. Selskapet slapp nemlig versjon 3.1 av iPhone-programvaren.
Mye iTunes
Mye av forbedringene har med iTunes 9 og Apples butikker å gjøre. Det mest synlige er utvilsomt Genius Mixes, som gjør det mulig å få laget automatisk genererte spillelister av musikken din. Dette har for så vidt vært mulig tidligere også, men nå vil de kontinuerlig genereres slik at musikken aldri slutter.
Litt i samme gate er det at Apple nå åpner for den samme måten å anbefale nye applikasoner i App Store, basert på hva du allerede har installert. Mens vi snakker om applikasjonene er det i iTunes 9 nå mulig å styre skjermene på iPhone. Det gjør det betraktelig enklere å flytte applikasjoner fra skjerm 9 til skjerm 1.


Lås iPhone
Har du vært så uheldig å miste telefonen din tar også Apple sin Mobile Me-tjeneste litt videre. Hittil har det vært mulig å spore den opp og sende meldinger til den. Nå er det også mulig å låse den via Mobile Me, noe som vil gjøre det betraktelig enklere å beskytte dataene sine.
For storbrukere kom det også i går en ny versjon av iPhone Configuration Utility som gjør det enklere for IT-avdelingen å konfigurere telefonene fra sentralt hold.


Forbedringer
Du kan laste ned den nye programvaren via iTunes nå. Av andre forbedringer i iPhone 3.1 kan vi nevne:

  • Genius-forslag for applikasjoner
  • Støtte for iTunes 9, men Genius Mixes, applikasjonkontroll og bedre synkronisering
  • Få oversikt over iTunes-kontoen
  • Last ned ringetoner fra iTunes
  • Lagre video fra MMS og Mail til bildegalleriet
  • Bruke Talekontroll med Bluetooth
  • Bedre Exchange kalendersynkronisering og invitasjonskontroll
Les også
96 prosent av App Store ikke i bruk
Les også
iPhone går i stykker
Mer om
annonse