Tek.no

Nyhet

Ta MMS-bilde - vinn TV-utstyr

Marius Røstad
2 Sept 2009 13:00

Vår konkurranse om Norges styggeste TV-stue fortsetter ufortrødent videre. Alt du trenger å gjøre for å delta er å sende inn bilde av din stue, med fokus på TV-en. Premien er nytt TV-utstyr til minimum 25 000 kroner.
I tillegg til å sende inn vanlige bilder via e-post til konkurranse@teknofil.no, merket "Norges styggeste TV-stue" kan du også sende inn MMS-bilder. Ta bildet på mobilen, send det til nummer 2077 med kodeord STUE.
I tillegg til å ha muligheten til å vinne skal du også være med på å stemme frem vinneren. Etter hvert som bidragene kommer inn og vi har fått inn en håndfull vil vi legge ut et bildegalleri med stemmemuligheter. Der kan du følge med på alle de ”flotte” TV-stuene som finnes i det ganske land.
Ny stue til jul
Konkurransen vil gå gjennom hele høsten og konkluderes i midten av november. Dette gir rikelig tid til at du kan se Tre nøtter til Askepott i full HD og høre Sølvguttene i full surround på ditt nye utstyr.


Begynn allerede i dag med å sende inn bildene av din TV-stue. Så fort bidragene begynner å ramle inn vil vi sette opp en bildegalleri. Følg med i ukene fremover, for dette blir både spennende og morsomt. I tillegg til at det blir lukrativt for en heldig sjel.
PS: Bildene kan komme til å publiseres både på nettsidene til Teknofil.no og i magasinet Teknofil.no.

annonse

Les også