Tek.no

Nyhet

Dingse-rush fra Transcend

Marte Ottemo
6 Okt 2009 13:00

Transcend er kjent som leverandør av minne- og datalagringsprodukter, og kommer nå med en ny runde stæsj til PC-en din. Denne gang har de tatt også tatt hensyn til design, og de nye produktene er både fargerike og ganske så lekre.

Den nye serien minnepinner og eksterne harddisker skal være ekstremt robuste, og har fått navnene JetFlash V70, StoreJet 25M og StoreJet 18M.

Minnepinnen JetFlash V70 er utformet i solid silikongummi og beskytter dataene dine mot støt og fall samt vannsprøyt og støvpartikler.

Den oppfyller også kravene som det amerikanske militæret stiller, blant annet gjennom såkalte ”drop-tests.” Minnepinnen kommer i mange forskjellige farger og har også en gummitopp som er festet på enheten slik at du ikke mister den når du overfører data. Minnepinnen kommer med 16 GB i rødt, 8 GB i oransje og 4 GB i lilla utforming. Den er i tillegg sertifisert for kommende Windows 7.

I samme serie lanserer Transcend også eksterne harddisker, blant annet StoreJet 25M. Denne har et design med avrundede hjørner og en ru gummioverflate for å hindre at den skal skli og falle av overflater. StoreJet 25M fåes i 250GB, 320GB og 500GB. Harddisken kommer også i en mini-versjon, StoreJet 18M, som er på størrelse med et spillkort og som har 120 GB kapasitet.

Siste produkt ut er de stadig mer populære digitale bilderammene, her kommer Transcend med PF700 – en syv-tommers ramme med berøringsfølsomme knapper, et skjermformat på 16:9 og en oppløsning på 480 x 234 piksler.

PF700 kan mer enn å bare vise fram bilder, den har også innebygde høyttalere og kan spille av både video og MP3-filer. Rammen kan også fungere som klokke og avtalekalender, med alarmer for viktige begivenheter.

Fotorammen de vanligste minnekortstandardene, SD/SDHC/MMC/MS, og USB-minnepinner. Når en minnepinne kobles til fotorammen går rammen automatisk i gang med å søke etter og vise alle tilgjengelige jpeg-filer. Du kan velge mellom å få bildene vist som slideshow eller i en samlet ikon-oversikt med alle bilder på en gang. PF700 er ikke kommet i butikk ennå, men vil koste rundt 570 kroner.

Les også
Få maskinen til å starte raskere
Les også
Bare et lite bip
Les også
Trådløs strøm til Dell
Les også
Smart lagring på nett
Les også
De viktigste diskverktøyene
Les også
Slik kloner du harddisken din
annonse

Les også