Nyhet

Sjekk de lekre bildene av Moto 360

Smartklokken kommer med flere reimer.

En av de første smartklokkene med miniatyr-operativsystemet «Android Wear» vil være Motorolas Moto 360. I motsetning til omtrent alle konkurrerende smartklokker på markedet har Motorola gått for en rund skjerm, og sier de ønsker å lage en smartklokke som ikke bare er for nerdene, men også for klokkeentusiaster.

Nå har det dukket opp enda flere bilder av den lekre klokken, som viser at den vil bli tilgjengelig med en rekke ulike reimer, og ikke bare den svarte lærreimen vi har sett tidligere.

På ett av de lekkede bildene ser det ut som det vil være syv ulike varianter av klokken, hvor reimen kan være laget i både lær, gummi og metall. På et av bildene ser det også ut som bakplaten er laget av plast, så det kan tenkes at denne også vil kunne tilpasses av brukeren, skriver Phone Arena.

Safirglass?

Ryktene så langt har sagt at Moto 360 vil ha en OLED-skjerm dekket av ripesikkert safirglass, og ut ifra bildene ser vi at den også vil ha en fysisk knapp på siden - akkurat som tradisjonelle klokker. Det kan tenkes at knappen vil brukes som en slags hjemknapp, slik at man alltid kan få opp klokkeslettet, eller noe lignende.

Sjekk bildene under:

Android Wear er laget for bittesmå skjermer:
Her er alt du trenger å vite om Googles miniatyr-OS »

annonse