Nyhet

Multicom.no og PS.no slås sammen

Blir en og samme butikk.

De norske nettbutikkene Multicom.no og PS.no slås sammen. Nettstedene eies i dag av Multicom Group AS, og har frem til nå vært drevet hver for seg.

Den nye nettbutikken vil fortsette som Multicom.no, melder gruppen i en pressemelding. Daglig leder, Tron Atle Løvig, mener endringene vil komme kundene til gode.

Tron Atle Løvig, daglig leder i Multicom.no

– Kundene vil oppleve et mye større utvalg av stasjonære og bærbare maskiner produsert lokalt her i Åmli, i tillegg til det store utvalget av komponenter og dingser som Multicom har hatt, sier Løvig.

Overtar garantiansvar

Har du nylig handlet varer fra PS.no er det ingen grunn til bekymring. Gruppen forklarer at alt som omhandler garantier på ting som er kjøpt via PS.no vil håndteres av Multicom.no. Altså vil du ikke få noe trøbbel med dette.

Har du allerede en PS.no-bruker vil brukernavnet og passordet ditt fungere som vanlig hos Multicom.no fra og med i dag. Samtidig vil du også beholde nyere kundehistorikk fra PS.no.

Varsler ryddesalg

Multicom har i dag over 100 000 søkbare varer i sitt utvalg, og ved å slå sammen de to nettsidene vil gruppen satse videre på å tilby et bredt utvalg.

– Vårt mål er ikke alltid å være billigst, men å kunne skaffe flest mulig varer i løpet av kort tid fortsetter Løvig.

En av de første tingene som vil skje etter at sammenslåingen nå er gjennomført, er å rydde opp i lagrene. Varer som blir hentet frem i denne prosessen vil ende opp i et stor ryddesalg avslutter selskapet i sin pressemelding.

Det finnes mange nettbutikker som selger elektronikk
Her kan du lese hvilke som er best i vår stortest »

(Kilde: Pressemelding)

Les også
Norske Multicom lanserer syltynn maskin til under 2000 kroner – med Windows
Les også
Multicom Talisa U831 møter Acer Swift 5: To ultrabærbare under 10 000 kroner møtes til duell
Les også
Trenger du vanntett mobil? Velg blant disse tolv
Les også
Bli med inn i de dype skoger til Multicom
Les også
Her er en bærbar PC som skiller seg ut
annonse