Til hovedinnhold

LG slipper lynraske skjermer for spillere

To nye modeller skal vises frem på IFA-messen.

LG

Neste uke går IFA-messen av stabelen i Berlin, og i den forbindelse har produsentene begynt å lette på sløret om hva de har tenkt å bringe med seg til arrangementet. LG ønsker å henvende seg til spillere viser det seg, for selskapet har nå avduket hele to nye spillskjermer.

De to nye modellene heter 27GK750F og 32GK850G, og har altså størrelser på henholdsvis 27 og 32 tommer. Det begge har til felles er at de leverer solide oppdateringsfrekvenser.

LG 32GK850..
LG

240 Hz og 165 Hz

27-tommeren er den raskeste, med en oppdateringsfrekvens på saftige 244 Hz, mens 32-tommeren i utgangspunktet kommer med 144 Hz. Ifølge LG kan sistnevnte modell imidlertid «overklokkes» til 165 Hz, en egenskap vi tidligere har sett på blant annet noen av Acers skjermer.

Av andre spillvennlige egenskaper kommer 32-tommeren med Nvidias G-Sync-teknologi, mens den mindre varianten er utstyrt med den konkurrerende AMD-løsningen FreeSync. LG har ikke avslørt oppløsningen på den minste skjermen, men 32-tommeren har i alle fall QHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler og lysstyrke på 250 nits.

Ellers kan LG opplyse om at 27-tommeren kommer med Dynamic Action Sync, som skal redusere såkalt «input lag», altså forsinkelsen mellom signalene spilleren gir og reaksjonen på skjermen. Den kommer også med Crosshair-funksjonen, som lar spilleren plassere et siktekors i midten av skjermen, noe som er ment å forbedre presisjon i skytespill.

Pris- og lanseringsdato for de nye skjermene er ikke klare, men mer informasjon vil vi trolig få på IFA-messen, som altså skal avholdes neste uke.

Har du mer bruk for en spillbærbar? Acers nye modell er budsjettvennlig »

annonse