Til hovedinnhold

Sjekk tilbehøret til Galaxy S III

Samsung lanserte masse snacks i tillegg til telefonen.

Samsungs lansering av flaggskipet Galaxy S III har ikke gått upåaktet hen. Se bare her:

Men vent, det er mer. Samsung lanserte nemlig en haug med tilbehør til den nye S III-en også, og noe av det er absolutt verdt å få med seg.

Trådløs lader: Vi har nevnt den trådløse laderen tidligere. Dette funger litt på samme måte som en induksjonsplate, så alt du trenger å gjøre er å legge mobilen på ladematten.

Bordlader

Bordlader: Et annet ladealertnativ er Desktop Charging Stand. Denne ligner mer på en ladestasjon til trådløse hustelefoner og lader ikke mobilen trådløst.

Desktop Dock: Hvis du foretrekker en kombinert ladestasjon og dockingstasjon for overføring av filer til laptopen din, så er Desktop Dock tingen.

AllShare Cast Dongle: Denne dingsen lar deg trådløst overføre innholdet du har på mobilen til TV-en, selv om du mangler DLNA-støtte på TV-en din. AllShare Cast Dongle kobles til TV-en via HDMI og deretter kan du vise filene fra mobilen din via det trådløse nettverket du har i stua.

S-Pebble

S-Pebble: Med dette tilbehøret kan du styre musikken på S III-en din. Fargene matcher den nye Samsung-mobilen.

Flip Cover: Det vil utvilsomt komme mange uoffisielle S III-deksler på markedet etter hvert, men det offisielle dekselet heter Flip Cover.

HDMI-adapter: Hvis du ikke benytter DLNA eller AllShare Cast Dongle må du bruke ledning for å vise innholdet du har på mobilen på TV-en. Ettersom Galaxy S III ikke har egen HDMI-plugg må du bruke denne adapteren.

Ifølge Mobil.se er det foreløpig tynt med spesifikasjoner, tilgjenglighet og pris når det gjelder tilbehøret.

(Kilde: Mobil.se)

annonse