Til hovedinnhold

Corsair gjør det enklere å bytte til SSD

Slipper oppgraderingspakke for bærbare.

Corsair ønsker å gjøre det enklere for folk å bytte ut harddisken i bærbare PC-er. Derfor lanserer de nå to oppgraderingskit med SSD i 120 GB og 240 GB kapasiteter.

Enkel vei til kjappere PC

Vi har lenge ment at det å bytte ut harddisken med en SSD er den enkleste og beste måten å få en raskere PC på. For godt under tusenlappen kan du få følelsen av å ha en helt ny datamaskin.

Les mer: Laptopen blir som ny for 800 kroner

Men dersom du bytter ut harddisken med en SSD, må du også belage deg på å installere operativsystemet og alle programmene på nytt. Det er riktignok noe vi her i redaksjonen vil anbefale deg å gjøre, men nå er det slik at ikke alle har lyst eller tid til å gå gjennom den prosessen.

Det er i slike tilfeller såkalte SSD-oppgraderingskit kommer inn og redder dagen. Da får du både en SSD, USB-kabel og programvare for migrasjon. Blant annet har Kingston slike pakker.

Ekstra tynn SSD

Corsairs gave til verdens trege laptoper har fått det fulle navnet Force Series 3 SSD Notebook Upgrade Kit. Dette settet består av "allrounderen" Force 3 SSD, en USB til SATA-kabel og programvare som hjelper deg overføre operativsystem og filer til den nye SSD-en.

I forhold til den "vanlige" Force 3 har Corsair her tatt til høyde for at ikke alle nyere bærbare har plass til en 2,5-tommers disk i full størrelse. SSD-en som følger med i dette sette har derfor en høyde på 7 mm, mot standard 9,5 mm.

Pakkens innhold.

Ifølge Corsair skal settet være tilgjengelig "umiddelbart", men vi kan ikke se det har dukket opp i noen butikker ennå. Flere detaljer får du for øvrig på Corsairs blogg.

Les også: Slik bytter du SSD og minne

Kilde: Pressemelding

annonse